Qendra e thirrjeve për klientë: 038 601 139 / 140 / 141
HOME MAXI RESTAURANT LOKACIONET MAXI KIDS PËR KLIENTËT MAXI PIKA KONTAKTO SHQIP | ENGLISH


Qendra për konsumatorë: 038 601 139
(Hënë - Shtunë: prej 08:00 deri 17:00) 
Emaili:
Fjalëkalimi:
Keni harruar fjalëkalimin tuaj?
Klient i ri!
Kliko këtu dhe krijo llogarinë tënde.
Si të bleni online!  

Maxi pika

MAXI PIKA    
 

Gazeta2

GAZETA    
 

Restaurant

 

MAXI Restaurant    
Për klientët

  Maxi Kids

  Maxi Lokacionet

  Divizionet