MAXI 24 h

Sigurohemi qe te jemi ne dispozicionin tuaj ne cfaredo kohe.

MAXI 24 h

MAXI 8

Rrethrrotullimi i rruges B

I vendosur ne kryqezimin e Rrugeve B dhe Enver Maloku.
Lehtesisht i qasshem nga te gjitha anet e zones, por edhe gjithe qytetit.
Ne dispozicionin tuaj ne cdo kohe.

MAXI 13

Rruga UCK, ne kompleksin Qafa.

Njera nga zonat me te gjalla te qytetit ne oret e nates, sherbehet nga Maxi pergjate 24 oreve.
Gjeni sherbimin e rregullt ne cdo moment.

MAXI 18

Te Sllovenia Sporti

Kryqezimi i rrugeve Rrustem Statovci dhe Agim Ramadani.
Edhe nje opcion ne qender te qytetit me sherbim 24 oresh nga Maxi.

INFO

INFORMATAT PËR KONTAKT
ADRESS: RR. AZIZ ABRASHI,
ZONA INDUSTRIALE, PRISHTINË 
E – mail: info@maxiks.com;
Phone: +383 38 601-139;
Fax: +383 38 601-155
Close Menu