RRETH NESH

Rrjeti i Maxit përbëhet nga 16 markete. 

Maxi Market

Maxi – Norwegian PX Kosova, qe nga viti 2000 eshte marketi i pare i formatit te vet unik ne Kosove.
Maxi eshte kujdesur qe rregullisht te sjelle oferten me te vecante per konsumatoret e vet, me produkte unike.
Kujdesemi qe per konsumatoret tane, te sigurojme ambient te kuruar dhe te kendshem te blerjes.

Maxi Kids dhe Maxi Family Restaurant

I pozicionuar ne Veternik te Prishtines, Maxi Kids ju ofron femijeve nje hapesire prej 700 metrash katrore perplot kenaqesi dhe lodrat e fundit atraktive, gjithnje duke u siguruar per nivelin me te larte te sigurise gjate lojes.
Perskaj hapesires se lodrave, per familjen dhe per miqte, ne dispozicion eshte edhe Maxi Family Restaurant, i cili ofron kenaqesine e shijeve nga me te ndryshmet, per te cilat perkujdesen kuzhinieret tane kulmor.
Ambienti i perbashket i Maxi Kids dhe Maxi Family Restaurant-it, ofron zgjidhje ideale per te gjitha ahengjet dhe festimet familjare.
Stafi i Maxi Kids eshte ne dispozicion, qe te ju prezentoje opcionet e pakove te ofertave.

express RESTAURANT

Aty ku mund ta gjeni shijen tuaj të preferuar të ushqimit.
Gjindemi në Zonën Industriale, në Prishtinë.

INFO

INFORMATAT PËR KONTAKT
ADRESS: RR. AZIZ ABRASHI,
ZONA INDUSTRIALE, PRISHTINË 
E – mail: info@maxiks.com;
Phone: +383 38 601-139;
Fax: +383 38 601-155

Copyright© by Maxi Market 2018

Close Menu