Mirë se vini në Maxi Supermarket

Ne gjendemi në çdo lagje të Prishtinës
Lexo më shumë

QYSH PREJ VITIT 2003

KUSH JEMI NE

Maxi Marketi i parë është hapur në vitin 2003, për tu zgjëruar në qytetin e Prishtinës në thuaja çdo lagje.
Sot operojnë 18 pika shitëse, 2 prej të cilave punojnë 24 orë.

HISTORIA

Historia Jonë

Maxi Marketi i parë është hapur në vitin 2003, për tu zgjëruar në qytetin e Prishtinës në thuaja çdo lagje. Sot operojnë 18 pika shitëse, 2 prej të cilave punojnë 24 orë.
Rjeti i supermarketeve Maxi ofron konceptin e supermarketit të lagjës duke reflektuar mbi nevojat e komunitetit ku operon.

Është rrjeti i cili i pari lanson marketin 24 orë në shërbim të qytetarëve si dhe sjellë i pari në treg shërbimin e blerjës online. MAXI e-shop platforma e blerjës online për qytetin e Prishtinën ofron shërbim me qasje të lehtë, të shpejtë dhe të sigurtë.

Lexo më shumë

Vlerat Tona

Ne nuk i shesim produkte për klientët tanë, ne punojmë së bashku që të arrijm zgjidhjen më të mirë.

Misioni Jonë

Ne shkëlqejmë në planifikim dhe ekzekutim.Ne vazhdimisht përmirësojm sistemet, proceset, dhe rezultatin e punës tonë.

Vizioni Jonë

Të jemi distributori numër një në Shqipëri, dhe një partner i preferuar biznesi për klientët tanë.

Maxi Supermarket 2

Orari: 07:00 – 17:00
Telefoni: +383049772938
Emai: [email protected]
Adresa: Rr.Henri Dunant, Prishtinë.

LEXO MË SHUMË

Maxi Supermarket 3

Orari: 07:00 – 17:00
Telefoni: +383049772954
Emai: [email protected]
Adresa: Rr.Rexhep Luci, Prishtinë.

LEXO MË SHUMË

Maxi Supermarket 4

Orari: 07:00 – 17:00
Telefoni: +383049772973
Emai: [email protected]
Adresa: Lagjia Emshir, Prishtinë.

LEXO MË SHUMË

Maxi Supermarket 5

Orari: 07:00 – 17:00
Telefoni: +383049773755
Emai: [email protected]
Adresa: Holger Petersen, Prishtinë.
LEXO MË SHUMË

Maxi Supermarket 6

Orari: 07:00 – 17:00
Telefoni: +383049859977
Emai: [email protected]
Adresa: Lagjia Veternik, Prishtinë.

LEXO MË SHUMË

Maxi Supermarket 7

Orari: 07:00 – 17:00
Telefoni: +383049773039
Emai: [email protected]
Adresa: Rr.Bajram Kelmendi, Prishtinë.

LEXO MË SHUMË

Maxi Supermarket 8

Orari: 24 Orë
Telefoni: +383049772968
Emai: [email protected]
Adresa: Rruga B Mati 1, Prishtinë.

LEXO MË SHUMË

Maxi Supermarket 9

Orari: 07:00 – 17:00
Telefoni: +383049786083
Emai: [email protected]
Adresa: Lagjia Arbëri, Prishtinë.

LEXO MË SHUMË

Maxi Supermarket 10

Orari: 07:00 – 17:00
Telefoni: +383049772021
Emai: [email protected]
Adresa: Lagjia Bregu i Diellit, Prishtinë.

LEXO MË SHUMË

Maxi Supermarket 11

Orari: 07:00 – 17:00
Telefoni: +383049772024
Emai: [email protected]
Adresa: Lagjia Ulpianë, Prishtinë.

LEXO MË SHUMË

Maxi Supermarket 12

Orari: 07:00 – 17:00
Telefoni: +383049772060
Emai: [email protected]
Adresa: Rr.Isa Kastrati, Prishtinë.

LEXO MË SHUMË

Maxi Supermarket 12

Orari: 07:00 – 17:00
Telefoni: +383049772060
Emai: [email protected]
Adresa: Rr.Isa Kastrati, Prishtinë.

LEXO MË SHUMË

Maxi Supermarket 14

Orari: 07:00 – 17:00
Telefoni: +383049934204
Emai: [email protected]
Adresa: (ish Market Oaza) Bregu i Diellit, Prishtinë.

LEXO MË SHUMË

Maxi Supermarket 15

Orari: 07:00 – 17:00
Telefoni: +383049772082
Emai: [email protected]
Adresa: Rr.Gazmend Zajmi Lagjia Bregu i Diellit, Prishtinë.

LEXO MË SHUMË

Maxi Supermarket 16

Orari: 07:00 – 17:00
Telefoni: +383049772937
Emai: [email protected]
Adresa: Rr.Lidhja e Prizrenit Nr.51 Lagjia Tophane, Prishtinë.

LEXO MË SHUMË

Maxi Supermarket 17

Orari: 07:00 – 17:00
Telefoni: +383049786066
Emai: [email protected]
Adresa: Rr.Fehmi Agani, Prishtinë.

LEXO MË SHUMË

Maxi Supermarket 18

Orari: 07:00 – 17:00
Telefoni: +383049773744
Emai: [email protected]
Adresa: Rr.Rrustem Statovci (te sllovenia sport), Prishtinë.

LEXO MË SHUMË

Maxi Administrata

Orari: 07:00 – 17:00
Telefoni: +383038601139
Emai: [email protected]
Adresa: Rr.Aziz Abrashi, Zona Industriale Prishtinë.

LEXO MË SHUMË

RESTAURANT

Maxi Restaurant

LA GARONE

NËSE MERRENI ME FITNES

MAXI E-SHOP

BLEJ ONLINE NË MAXI E-SHOP

NEXT

Ekipi Jonë

Gazmend Abrashi

Gazmend Abrashi

President

Exclusive Group

Ibrahim Sekiraqa

Ibrahim Sekiraqa

Drejtor Ekzekutiv

Maxi Supermarket

Denis Krasniqi

Denis Krasniqi

Menagjere e shitjes

Maxi Supermarket

Lirim Shulina

Lirim Shulina

Drejtor i Financave

Exclusive Group

EXPRESS RESTAURANT

Tel : +383 38 601 140
Adresa : Zona Industriale Prishtinë

LEXO MË SHUMË

MAXI KIDS

Tel : +383 49 772 992
Adresa :Lagjia Veternik, Prishtinë

LEXO MË SHUMË

MAXI RESTAURANT

Tel : +383 49 772 992
Adresa : Lagjia Veternik, Prishtinë

LEXO MË SHUMË