APLIKO PËR PUNË

Karriera ne Maxi Supermarket

Nëse dëshironi të bëheni pjesë e ekipit Maxi Supermarket, ju mund të plotësoni formularin e aplikimit, dhe pastaj do të kontaktoheni nga Departamenti i Burimeve Njerzore nëse konsideroheni qe jeni personi i duhur për pozitën që aplikoni..

Edhe nëse nuk jeni i kualifikuar për pozitën që jeni duke aplikuar, ju gjithësesi do të ftoheni në intervistë në momentin që paraqitet nevoja për plotësimin e vendeve të lira të punës.

“Nuk eshte primare vetëm pervoja e punës qe ju të jeni potencial për tu bashkuar në ekipen tonë”