Mirë se vini ne faqën e Exclusive Group

Mbi 30 vite prezent në treg për të sjellë në treg brendet më të njohura botërore.. Lexo më shumë

KUSH JEMI NE

Exclusive Group

Në kuadër të Exclusive Group veprojnë kompanitë: Exclusive Kosova,
Exclusive Albania, Next Kosova, Next Albania, McCroft Tobacco Kosova dhe MAXI Supermarketet.

HISTORIA

Kush Jemi Ne

Exclusive Cosmetics është kompania e parë në kuadër të Exclusive Group, e themeluar në vitin 1989 në Prishtinë. Filloi me distribuimin e produkteve të Krka Cosmetics, për të vazhduar me brendet e Schëarzkopf, Catherine Arley, Miss Sporty dhe brendet aktuale të kohës.

Falë punës profesionale dhe përkushtimit të pronarit dhe stafit, kompania zgjërohet dhe fiton partneritet me komapnitë më të njohura botërore si Henkel, Unilever, Prestige, për të zhvilluar rrjetin e fuqishëm të distribucionit të produkteve si Schauma, Fa, Taft, Gliss, Vademecum, Palette, Domestos, Persil, Dove, etj. edhe përmes companisë Next Kosova.

Në vitin 2003 hapet Supermarketi i parë MAXI si një aktivitet i veçantë i grupit që zgjërohet në gjithë qytetin e Prishtinës me 18 pika, 2 prej të cilave punojnë 24 orë.

Në vitin 2009 zgjeron aktivitetin dhe në Shqipëri me kompaninë EXCLUSIVE Albania që ka ndërtuar rrjetin e fuqishëm të distribuimit të brendeve të Henkel dhe Schvarzkopf.

Në vitin 2009 zgjeron aktivitetin dhe në Shqipëri me kompaninë NEXT Albania që ka ndërtuar rrjetin e fuqishëm të distribuimit të brendeve të Unilever.

Në vitin 2012 McCroft Tobacco Group privatizon Fabrikën e Duhanit në Gjilan dhe pas shumë investimeve fillon me prodhimin e cigareve “Premium”.

Sot, Exclusive Group, me veprimtari në dy shtete dhe tre sektore, punëson mbi 400 punëtorë.

Exclusive Group operon në tre sektore, atë të tregtisë me shumicë – Distribucioni, tregtisë me pakicë, Maxi marketet, dhe prodhimtari, Premium Tobacco.

HISTORIA

Kush Jemi Ne

Exclusive Cosmetics është kompania e parë në kuadër të Exclusive Group, e themeluar në vitin 1989 në Prishtinë. Filloi me distribuimin e produkteve të Krka Cosmetics, për të vazhduar me brendet e Schëarzkopf, Catherine Arley, Miss Sporty dhe brendet aktuale të kohës.

Falë punës profesionale dhe përkushtimit të pronarit dhe stafit, kompania zgjërohet dhe fiton partneritet me komapnitë më të njohura botërore si Henkel, Unilever, Prestige, për të zhvilluar rrjetin e fuqishëm të distribucionit të produkteve si Schauma, Fa, Taft, Gliss, Vademecum, Palette, Domestos, Persil, Dove, etj. edhe përmes companisë Next Kosova.

Në vitin 2003 hapet Supermarketi i parë MAXI si një aktivitet i veçantë i grupit që zgjërohet në gjithë qytetin e Prishtinës me 18 pika, 2 prej të cilave punojnë 24 orë.

Në vitin 2009 zgjeron aktivitetin dhe në Shqipëri me kompaninë EXCLUSIVE Albania që ka ndërtuar rrjetin e fuqishëm të distribuimit të brendeve të Henkel dhe Schvarzkopf.

Në vitin 2009 zgjeron aktivitetin dhe në Shqipëri me kompaninë NEXT Albania që ka ndërtuar rrjetin e fuqishëm të distribuimit të brendeve të Unilever.

Në vitin 2012 McCroft Tobacco Group privatizon Fabrikën e Duhanit në Gjilan dhe pas shumë investimeve fillon me prodhimin e cigareve “Premium”.

Sot, Exclusive Group, me veprimtari në dy shtete dhe tre sektore, punëson mbi 400 punëtorë.

Exclusive Group operon në tre sektore, atë të tregtisë me shumicë – Distribucioni, tregtisë me pakicë, Maxi marketet, dhe prodhimtari, Premium Tobacco.

EXCLUSIVE SOT

Exclusive Group Sot…

 

Sot, Exclusive Group, me veprimtari në dy shtete dhe tre sektore, punëson mbi 400 punëtorë.

Exclusive Group operon në tre sektore, atë të tregtisë me shumicë – Distribucioni, tregtisë me pakicë, Maxi marketet, dhe prodhimtari, Premium Tobacco.

Exclusive Group posedon infrastrukturën moderne të distribuimit me depo të mëdha që plotësojnë të gjitha standardet evropiane dhe flotën e automjeteve motorike për nevojat e transportit të mallrave dhe punët administrative.

EXCLUSIVE SOT

Exclusive Group Sot…

 

Sot, Exclusive Group, me veprimtari në dy shtete dhe tre sektore, punëson mbi 400 punëtorë.

Exclusive Group operon në tre sektore, atë të tregtisë me shumicë – Distribucioni, tregtisë me pakicë, Maxi marketet, dhe prodhimtari, Premium Tobacco.

Exclusive Group posedon infrastrukturën moderne të distribuimit me depo të mëdha që plotësojnë të gjitha standardet evropiane dhe flotën e automjeteve motorike për nevojat e transportit të mallrave dhe punët administrative.

EXCLUSIVE KOSOVA


Që nga viti 1989, jemi fole e brendeve me renome botërore. 
Schauma, Syoss, Taft, Palette, Fa, Gliss, Solea, Vademecum, Ceresit, Prestige, Rois, Elax, etj.

LEXO MË SHUMË

MAXI SUPERMARKET

Qysh prej vitit 2003, shtrihet në të gjitha lagjet e Prishtinës. 
Tani Maxi Supermarket numron më se 18 dyqane, 3 prej të cilave me orar 24 orë. 

LEXO MË SHUMË

McCroft Tobacco

Falë punës së pa lodhëshme që kemi bërë ndër vite, tani në tregun kosovar kemi lansuar 2 brende vendore duhanore Premium Red dhe Premium Blue.

LEXO MË SHUMË

Next Kosova

Me një përvojë të jashtëzakonshme në shitje dhe distribuim në Kosovë dhe Shqipëri Axe, Dove, Rexona, Domestos, Cif, Clear, Coccolino, Savo, Signal, Titania, Golden Lady, etj.

Next Kosova

Next Albania

Hapat tona të para në Shqipëri ishin në prill të vitit 2009, për tu ngjitur drejt suksesit me brendet me famë botërore si: Syoss, Taft, Perwoll, Dixan, Gliss, Persil, Ceresit, etj.

LEXO MË SHUMË

EXCLUSIVE ALBANIA

Hapat tona të para në Shqipëri ishin në prill të vitit 2009, për tu ngjitur drejt suksesit me brendet me famë botërore si: Syoss, Taft, Perwoll, Dixan, Gliss, Persil, Ceresit, etj.

LEXO MË SHUMË

Vlerat Tona

Përvoja jonë, mundësitë tona në të adaptuarit të shpejtë në trended inovative, saktësia dhe shpejtësia në ofrimin e shërbimeve, janë vlerat që neve na përkufizojnë. Ne jo vetëm që dëshirojmë të mbajmë pozitën e liderit në treg, po gjithashtu edhe përkushtimin në begatimin e tregut dhe ndihmës që mundemi me ju ofru partnerëve tanë në tejkalimin e vështirësive të mundshme. Partnerët tanë në çdo kohë mund të llogarisin tek ne.

Exclusive Kosova

Që nga viti 1989, jemi fole e brendeve me renome botërore. 
Schauma, Syoss, Taft, Palette, Fa, Gliss, Solea, Vademecum, Ceresit, Prestige, Rois, Elax, etj.

LEXO MË SHUMË

Qysh prej vitit 2003, shtrihet në të gjitha lagjet e Prishtinës. 
Tani Maxi Supermarket numron më se 18 dyqane, 3 prej të cilave me orar 24 orë. 

LEXO MË SHUMË

Fabrika e Duhanit

Falë punës së pa lodhëshme që kemi bërë ndër vite, tani në tregun kosovar
kemi lansuar 2 brende vendore duhanore Premium Red dhe Premium Blue.

LEXO MË SHUMË

Next Kosova

Me një përvojë të jashtëzakonshme në shitje dhe distribuim në Kosovë dhe Shqipëri
Axe, Dove, Rexona, Domestos, Cif, Clear, Coccolino, Savo, Signal, Titania, Golden Lady, etj.

Next Kosova

Next Albania

Hapat tona të para në Shqipëri ishin në prill të vitit 2009, për tu ngjitur drejt suksesit
me brendet me famë botërore si: Syoss, Taft, Perwoll, Dixan, Gliss, Persil, Ceresit, etj.

LEXO MË SHUMË

Exclusive Albania

Hapat tona të para në Shqipëri ishin në prill të vitit 2009, për tu ngjitur drejt suksesit
me brendet me famë botërore si: Syoss, Taft, Perwoll, Dixan, Gliss, Persil, Ceresit, etj.

LEXO MË SHUMË

EXCLUSIVE GROUP

Ekipi Jonë

Gazmend Abrashi

Gazmend Abrashi

CEO Founder

Exclusive Group

Pëllumb Bajgora

Pëllumb Bajgora

Drejtor Ekzekutiv

Next Kosova

Arsim Blaku

Arsim Blaku

Drejtor Ekzekutiv

McCroft Tobacco

Ibrahim Sekiraqa

Ibrahim Sekiraqa

Drejtor Ekzekutiv

Maxi Supermarket

Linda Shala

Linda Shala

Konsulente

Exclusive Group

Astrit Hyseni

Astrit Hyseni

Drejtor Ekzekutiv

Exclusive Kozmetika

Xhoan Kuka

Xhoan Kuka

Drejtor Ekzekutiv

Exclusive Albania

Lirim Shulina

Lirim Shulina

CFO

Exclusive Group

Astrit Abrashi

Astrit Abrashi

Drejtor Ekzekutiv

Marketing

Narkize Mumxhiu

Narkize Mumxhiu

Asistente CO Founder

Exclusive Kosova

Admir Rustemaj

Admir Rustemaj

Drejtor Ekzekutiv

Next Albania

Donika Dakaj

Donika Dakaj

Stock Analist

Maxi Supermarket

EXCLUSIVE GROUP

Galeria

Punëtor

BRENDE

DIVIZIONE

SHTETE