Mirë se vini në kompaninë tonë Exclusive Kosova

Exclusive Group vazhdon të mbetet vendi kryesori i brendeve të ndryshme botërore. Lexo më shumë

KOMPANIA EXCLUSIVE

Exclusive Kosova

Që nga viti 1989, jemi fole e brendeve me renome botërore.Schauma, Syoss, Taft, Palette, Fa, Gliss, Solea, Vademecum, Ceresit, Prestige.

HISTORIA

Historia Jonë

Kompani distribuimi që në tregun në Kosovë dhe Shqipëri sjellë produktet e brendeve të njohura botërisht si: SCHAUMA, PALETTE, SYOSS, DIXAN, TAFT,
PERWOLL, GLISS, PERSIL, CERESIT etj.
Stafi profesional, struktura organizative, kapacitetet e deponimit të mallrave që plotësojnë standartet më të larta të nivelit evropian.
Flota e logjistikës me mjetet e transportit për cdo kapacitet, e bëjnë Exclusive Cosmetics kompani shumë të veçantë që në
cdo kohë të është në gjëndje të përmbushë kërkesat e tregut për produkt të caktuar në kohë rekorde.

Vlerat Tona

Përvoja jonë, mundësitë tona në të adaptuarit të shpejtë në trended inovative, saktësia dhe shpejtësia në ofrimin e shërbimeve, janë vlerat që neve na përkufizojnë. Ne jo vetëm që dëshirojmë të mbajmë pozitën e liderit në treg, po gjithashtu edhe përkushtimin në begatimin e tregut dhe ndihmës që mundemi me ju ofru partnerëve tanë në tejkalimin e vështirësive të mundshme. Partnerët tanë në çdo kohë mund të llogarisin tek ne.

BRENDE BOTËRORE

Brendet Tona

Që nga viti 1989, jemi fole e brendeve me renome botërore. Schauma, Syoss, Taft, Palette, Fa, Gliss, Solea, Vademecum, Ceresit, Prestige.

ASORTIMANI 2020

SCHAUMA

CDO DITË NË INTENZITET TË NJEJTË

GLISS

TË NDIHESH SHUMË ENERGJIK

EXCLUSIVE KOSOVA

Ekipi Jonë

Gazmend Abrashi

Gazmend Abrashi

CEO Founder

Exclusive Group

Astrit Hyseni

Astrit Hyseni

Drejtor Ekzekutiv

Exclusive Kozmetika

Genc Kuqi

Genc Kuqi

Menagjer i shitjes

Exclusive Kozmetika

Lirim Shulina

Lirim Shulina

CFO

Exclusive Group