Mirë se vini në kompaninë tonë Exclusive Albania

Exclusive Group vazhdon të mbetet vendi kryesori brendeve të ndryshme botërore.

Lexo më shumë

KOMPANIA EXCLUSIVE

Exclusive Albania

Që nga viti 2009, jemi fole e brendeve me renome botërore. Schauma, Syoss, Taft, Palette,
Fa, Gliss, Solea, Vademecum, Ceresit, Prestige.

HISTORIA

Exclusive Albania

Fole e kualitetit dhe e distribuimit të brendeve botërore si: Schwarzkopf, Schauma, Palette,Syoss, Fa, Taft, Gliss, Vademecum, Prestige, e shumë brende të tjera.

Kompania Exclusive Group u themelua në vitin 1989 në Prishtinë, si një distributor i brendeve të ndryshme.
Falë punës së palodhëshme, Exclusive Group fiton partneritetin e kompanive me renome botërore siq janë Henkel, Unilever, Prestige, e shumë të tjera.

Aktualisht Exclusive Group bënë pjesë në grupin e kompanive lidere të distribuimit dhe shitjes në vendin tonë.
Sot biznesi ynë shtrihet në dy tregje shqipëtare, atë të Republikës së Kosovës, dhe atë të Republikës së Shqipërisë, me partneritet lokal.

Exclusive Albania në tregun e Republikës së Shqipërisë operon që nga viti 2009, ku është distributor ekskluziv i markave të famëshme botërore si Henkel & Schwarzkopf.

Lexo më shumë

Vlerat Tona

Ne nuk i shesim produkte për klientët tanë, ne punojmë së bashku që të arrijm zgjidhjen më të mirë.

Misioni Jonë

Ne shkëlqejmë në planifikim dhe ekzekutim.Ne vazhdimisht përmirësojm sistemet, proceset, dhe rezultatin e punës tonë.

Vizioni Jonë

Të jemi distributori numër një në Shqipëri, dhe një partner i preferuar biznesi për klientët tanë.

BRENDE BOTËRORE

Brendet Tona

Që nga viti 2009, jemi fole e brendeve me renome botërore. Schauma, Syoss, Taft, Palette,
Fa, Gliss, Solea, Vademecum, Ceresit, Prestige.

ASORTIMANI 2020

SCHAUMA

CDO DITË NË INTENZITET TË NJEJTË

GLISS

TË NDIHESH SHUMË ENERGJIK

EXCLUSIVE ALBANIA

Ekipi Jonë

Gazmend Abrashi

Gazmend Abrashi

CEO Fonder

Exclusive Group

Lirim Fejzullari

Lirim Fejzullari

CO Founder

Exclusive Group

Xhoan Kuka

Xhoan Kuka

Drejtor Ekzekutiv

Exclusive Albania

Valdet Lipa

Valdet Lipa

Menagjere operativ

Exclusive Albania