Mirësevini në MAXI Supermarket

Ne gjendemi në çdo lagje të Prishtinës
Lexo më shumë

QË NGA VITIT 2003

Kush Jemi Ne

MAXI Supermarketi i parë është hapur në Shtator të vitit 2003, për tu zgjëruar në qytetin e Prishtinës në thuaja çdo lagje.
Sot operojnë 18 pika shitëse, 3 prej të cilave punojnë 24 orë.

HISTORIA

Historia Jonë

MAXI Supermarketi i parë është hapur në Shtator të vitit 2003, për tu zgjëruar në qytetin e Prishtinës në thuaja çdo lagje.
Sot operojnë 18 pika shitëse, 3 prej të cilave punojnë 24 orë.
Rrjeti i Supermarketeve MAXI ofron konceptin e Supermarketit të lagjës duke reflektuar mbi nevojat e komunitetit ku operon.

Është rrjeti i cili i pari lanson marketin 24 orë në shërbim të qytetarëve si dhe sjellë i pari në treg shërbimin e blerjës online.
MAXI E-Shop platforma e blerjës online me qasje të lehtë, të shpejtë dhe të sigurtë.

Vlerat Tona

Përvoja jonë, mundësitë tona në të adaptuarit të shpejtë në trended inovative, saktësia dhe shpejtësia në ofrimin e shërbimeve, janë vlerat që neve na përkufizojnë. Ne jo vetëm që dëshirojmë të mbajmë pozitën e liderit në treg, po gjithashtu edhe përkushtimin në begatimin e tregut dhe ndihmës që mundemi me ju ofru partnerëve tanë në tejkalimin e vështirësive të mundshme. Partnerët tanë në çdo kohë mund të llogarisin tek ne.

Maxi Supermarket 2

Orari: 07:00 – 17:00
Telefoni: +383049772938
Emai: [email protected]
Adresa: Rr.Henri Dunant, Prishtinë.

Maxi Supermarket 3

Orari: 07:00 – 17:00
Telefoni: +383049772954
Emai: [email protected]
Adresa: Rr.Rexhep Luci, Prishtinë.

Maxi Supermarket 4

Orari: 07:00 – 17:00
Telefoni: +383049772973
Emai: [email protected]
Adresa: Lagjia Emshir, Prishtinë.

Maxi Supermarket 5

Orari: 07:00 – 17:00
Telefoni: +383049773755
Emai: [email protected]
Adresa: Holger Petersen, Prishtinë.

Maxi Supermarket 6

Orari: 07:00 – 17:00
Telefoni: +383049859977
Emai: [email protected]
Adresa: Lagjia Veternik, Prishtinë.

Maxi Supermarket 7

Orari: 07:00 – 17:00
Telefoni: +383049773039
Emai: [email protected]
Adresa: Rr.Bajram Kelmendi, Prishtinë.

Maxi Supermarket 8

Orari: 24 Orë
Telefoni: +383049772968
Emai: [email protected]
Adresa: Rruga B Mati 1, Prishtinë.

Maxi Supermarket 9

Orari: 07:00 – 17:00
Telefoni: +383049786083
Emai: [email protected]
Adresa: Lagjia Arbëri, Prishtinë.

Maxi Supermarket 10

Orari: 07:00 – 17:00
Telefoni: +383049772021
Emai: [email protected]
Adresa: Lagjia Bregu i Diellit, Prishtinë.

Maxi Supermarket 11

Orari: 07:00 – 17:00
Telefoni: +383049772024
Emai: [email protected]
Adresa: Lagjia Ulpianë, Prishtinë.

Maxi Supermarket 12

Orari: 07:00 – 17:00
Telefoni: +383049772060
Emai: [email protected]
Adresa: Rr.Isa Kastrati, Prishtinë.

Maxi Supermarket 13

Orari: 07:00 – 17:00
Telefoni: +383049772060
Emai: [email protected]
Adresa: Rr.Isa Kastrati, Prishtinë.

Maxi Supermarket 14

Orari: 07:00 – 17:00
Telefoni: +383049934204
Emai: [email protected]
Adresa: (ish Market Oaza) Bregu i Diellit, Prishtinë.

Maxi Supermarket 15

Orari: 07:00 – 17:00
Telefoni: +383049772082
Emai: [email protected]
Adresa: Rr.Gazmend Zajmi Lagjia Bregu i Diellit, Prishtinë.

Maxi Supermarket 16

Orari: 07:00 – 17:00
Telefoni: +383049772937
Emai: [email protected]
Adresa: Rr.Lidhja e Prizrenit Nr.51 Lagjia Tophane, Prishtinë.

Maxi Supermarket 17

Orari: 07:00 – 17:00
Telefoni: +383049786066
Emai: [email protected]
Adresa: Rr.Fehmi Agani, Prishtinë.

Maxi Supermarket 18

Orari: 07:00 – 17:00
Telefoni: +383049773744
Emai: [email protected]
Adresa: Rr.Rrustem Statovci (te sllovenia sport), Prishtinë.

Maxi Administrata

Orari: 07:00 – 17:00
Telefoni: +383038601139
Emai: [email protected]
Adresa: Rr.Aziz Abrashi, Zona Industriale Prishtinë.

RESTAURANT

Maxi Restaurant

RESTAURANT

Maxi Restaurant

MAXI E-SHOP

BLEJ ONLINE NË MAXI E-SHOP

MAXI SUPERMARKET

Ekipi Ynë

Gazmend Abrashi

Gazmend Abrashi

President

Exclusive Group

Yll Çollaku

Yll Çollaku

Drejtor Ekzekutiv

MAXI Supermarket

Denis Krasniqi

Denis Krasniqi

zv / Drejtor

MAXI Supermarket

Lirim Shulina

Lirim Shulina

Drejtor i Financave

Exclusive Group

EXPRESS RESTAURANT

Tel : +383 38 601 140
Adresa : Zona Industriale Prishtinë

LEXO MË SHUMË

MAXI KIDS

Tel : +383 49 772 992
Adresa :Lagjia Veternik, Prishtinë

LEXO MË SHUMË

MAXI RESTAURANT

Tel : +383 49 772 992
Adresa : Lagjia Veternik, Prishtinë

LEXO MË SHUMË