Mirë se vini në kompaninë tonë Next Albania

Next Albania, fole e brendeve me renome botërore: Dove, Axe, Signal, Aim Coccolino, Rexona, Cif, Domestos.

Lexo më shumë

KOMPANIA NEXT

Next Albania

Filloi punën në vitin 2009 në Tiranë si distributor i brendeve të kompanisë botërore Unilever.

HISTORIA

Next Albania

Filloi punën në vitin 2009 në Tiranë si distributor i brendeve të kompanisë botërore Unilever. Next Albania realizon distribuimin
në tërë teritorin e Shqipërisë të produkteve te markave të njohura të cilat përdoren nga 2 Miliardë njerëz në 190 vende të ndryshme të botës.
AXE, DOVE, REXONA, DOMESTOS, CIF, COCCOLINO, SAVO, SIGNAL etj.

Sot janë prezente thuaja në të gjitha rrjetin e shitjes me pakicë.
Kompania NEXT Albania aplikon metodologjinë më të avansuar të distribucionit në Shqipëri duke aplikuar risitë teknologjike qe mundësojnë
përcjelljën në çdo kohë të tregut dhe furnizimit sa më ekspeditiv dhe kulitativ.

Vlerat Tona

Përvoja jonë, mundësitë tona në të adaptuarit të shpejtë në trended inovative, saktësia dhe shpejtësia në ofrimin e shërbimeve, janë vlerat që neve na përkufizojnë. Ne jo vetëm që dëshirojmë të mbajmë pozitën e liderit në treg, po gjithashtu edhe përkushtimin në begatimin e tregut dhe ndihmës që mundemi me ju ofru partnerëve tanë në tejkalimin e vështirësive të mundshme. Partnerët tanë në çdo kohë mund të llogarisin tek ne.

BRENDE BOTËRORE

Brendet Tona

Që nga viti 2009, jemi fole e brendeve me renome botërore. Schauma, Syoss, Taft, Palette,
Fa, Gliss, Solea, Vademecum, Ceresit, Prestige.

ASORTIMANI 2020

REXONA

UNË KAM BESIM VETËM NË REXONA

AXE

NDJEHU I RELAKSUAR GJITHË DITËN

DOVE

NËSE KENI NJË DITË TË LODHËSHME NË PUNË

NEXT ALBANIA

Ekipi Jonë

Gazmend Abrashi

Gazmend Abrashi

CEO Founder

Exclusive Group

Lirim Fejzullari

Lirim Fejzullari

CO Founder

Exclusive Group

Admir Rustemaj

Admir Rustemaj

Drejtor Ekzekutiv

Next Albania

Anila Lufi

Anila Lufi

Menagjere e shitjes

Next Albania